13
01

16 Februari - Event - Organisatie van morgen.

Martine Beyers

Hilde Verdoodt, CEO in2com, neemt je mee op weg naar een innovatief organisatiemodel. Zij ging de uitdaging aan om haar organisatie te hertekenen waardoor medewerkers vandaag meer initiatief nemen, meer zelfsturend zijn en het rendement van in2com aanzienlijk is verbeterd. Zij licht graag toe welke de valkuilen zijn,  welke obstakels ze moest overwinnen en welke randvoorwaarden en signalen je niet mag negeren.

Autogrill – een horeca-onderneming actief in luchthavens, stations en langs autosnelwegen– stelt wereldwijd 70.000 mensen tewerk. Om de pieken op de luchthaven van Zaventem op te vangen, koos Steven Govaerts voor organisatie-overschrijdende samenwerking. Met twee andere werkgevers startte hij talentdeling op, waardoor er een doorstroom is van personeel tussen werkgevers en werknemers gedeeld worden die onvrijwillig deeltijds werken. Hij licht graag het waarom, het hoe en de eerste resultaten toe.

Flanders’ Bike Valley is een bottom-up industriecluster in de fietsgerelateerde markt. Hun prioriteiten zijn gebaseerd op de roadmaps van de +50 leden. Hieruit distilleert Flanders’ Bike Valley open innovatieprojecten in een ‘quadruple helix’ formule. Het resultaat wordt afgemeten aan de sterkte van het magnetisch ecosysteem.
Marc Hufkens deelt graag de uitdagingen, ervaringen en ‘tips & tricks’ van Bike Valley met jullie.

Aansluitend op de praktijkcases kan je intekenen op één van de twee verdiepingsworkshops

Workshop 1 : Je organisatie hertekenen: waarom/hoe/wat? 
Workshop 2 : Samenwerken met andere organisaties: waarom/hoe/wat? 

Schrijf je in via www.andersaanhetwerk.be

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!